Get
social

City Queens / 02-05-15 - Events | City Queens

Menu

City Queens


City Queens - Sat 02-05-15, Kunstencentrum Viernulvier

General Info

Concept

Op zaterdag 2 mei zal de Gentse Vooruit  terug omgetoverd worden tot een zwoele danstempel. Het langst-draaiende “urban” concept in België - sinds 1999 - heeft zich de jongste  edities weer ontpopt tot een gevestigde waarde binnen de Gentse party-scene en komt jou opnieuw verwennen met old-school hip-hop en classic R&B.

We herinneren ons allemaal nog de tijd van de mixtapes, de grote ronde oorringen, de Nike Air Force 1’s in crispy white en hoe 50 Cent, uit het niets, op ons inbeukte met “In da club”. De “ladies” spiegelden zich aan Beyoncé en Aaliyah, de “gents” eerder aan Jay-Z, DMX of Fabolous. Dat tijdperk zetten we op de volgende editie van CITY QUEENS weer extra in de verf.  Op het menu voor 2 mei mag je dus een best-of verwachten van wat er in de jaren ’90 en early ‘00 allemaal in de black-music-scene is gebeurd. De hots en de nots, de do’s en de dont’s, de players en de playettes, de Biggies en Tupacs, de Brandy’s en de Monica’s…

En wie kan dat muzikale tijdperk beter oplijsten dan DJ’s die in deze periode zijn grootgebracht of groot geworden? Met zo’n slordige 55 jaar aan gecombineerde ervaring zullen de Leuvense turntable-champions van KILLA TACTICS, de Gentse ervaren duizendpoot DAVIDOV en mr. Loverman himself BLACK FRANK voor sexy vibes en de vetste beats zorgen.

Location

Kunstencentrum Viernulvier

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.viernulvier.be